LA CASITA CACTUS

La Casita Cactus is in zijn geheel te huur voor 2 tot 4 personen. Hieronder vind je de indeling en foto´s per verdieping.

La Casita Cactus

Het hele huis voor jezelf.

Veel ruimte

100 m2 woonoppervlakte

Stijlvol gerenoveerd

Luxe ingericht met oog voor authentieke details.

DERDE VERDIEPING

De derde verdieping is tevens de hoogste. Hier vind je een kleine keuken, die erg goed van pas komt wanneer je op het dakterras wil genieten van een koud biertje, wijn of huisgemaakte tapas.  Dit is ook de plek om een eitje te bakken in de ochtend en je dag goed te beginnen! Het dakterras is een speciale plek van waaruit je de bergen van Andalusië en de stad zelf kan zien. 

TWEEDE VERDIEPING

Op de tweede verdieping vind je de grote slaapkamer ”El Chumbo” met ensuite badkamer. Hier vind je een comfortabel queensize bed, een TV-scherm met Chromecast en een Frans balkon. Geniet van de gouden elementen in de badkamer en relax onder de regendouche.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping vind je slaapkamer ”La Pitaya”. Deze heeft een comfortabel queensize bed met Frans balkon om te genieten van de Spaanse zon! Op deze verdieping vind je ook de woonkamer met bank en grote TV om Netflix te kijken als je zin hebt om binnen te ontspannen, bijvoorbeeld na een fijne dag op het strand. Om de hoek kan je rustig een boekje lezen in de leeshoek.

BEGANE GROND

De begane grond bestaat uit een eetkamer, keuken en badkamer. De keuken heeft twee gaspitten, een oven, grote koelkast, keukengerei en een Nespresso apparaat om  je te voorzien van lekkere koffies. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De eetkamer heeft plek voor vier personen zodat je gezellig kan tafelen of een spelletje kan spelen. Check je even of jezelf en /of je kind goed de wenteltrap op kan?