CONTACT

La Casita Cactus is makkelijk te vinden. Zie onze Google Map voor de route.

KAART & ROUTE

Vind de snelste route.

CONTACT

E-mail of contactformulier.

VRAGEN

Antwoorden op de meest gestelde vragen.

KAART

CONTACT

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

Dat kan via info@cactusholidayhome.com of via het contactformulier.

Adres

Calle San Fransisco 9 29700 Vélez-Málaga Spanje

ANTWOORDEN OP DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik La Casita Cactus in Vélez-Málaga bereiken met de auto?
La Casita Cactus ligt op minder dan 40 minuten rijden van vliegveld Málaga. Het huis ligt in een voetgangersstraatje. Als je “Calle Mercader 5, Vélez-Málaga” instelt op Google Maps kom je uit op ongeveer 30 meter van ons huis. Hier kan je de auto even neerzetten om de spullen rustig uit te pakken, om vervolgens de auto ergens anders te parkeren.
Hoe kan ik een auto huren?
Op het vliegveld Málaga zijn verschillende autoverhuurbedrijven. Wij kijken zelf altijd op www.rentalcars.com en checken dat het verhuurbedrijf op het vliegveld zelf zit, zodat je niet een shuttlebusje hoeft te nemen naar de huurauto. Enkele van deze aanbieders zijn bijvoorbeeld: FireFly, Goldcar en Recordgo. Bedenk of je je auto wil verzekeren. Dit kan ook met een onafhankelijke verzekering, bijvoorbeeld de eigenrisicoverzekering van Allianz.
Waar kan ik mijn auto parkeren in Vélez-Málaga?
Wij raden aan om de auto te parkeren op een groot, gratis parkeerterrein in Vélez-Málaga op ongeveer 650 meter van ons huis. Hier is altijd plek. Je kan er komen door “Calle Arroyo Romero 3, Vélez-Málaga” in te vullen op Google Maps. Eventueel kan je ook dichterbij in het oude centrum parkeren, bijvoorbeeld bij “Plaza la Gloria” of ergens op straat. Let er even op dat je op een gratis plek staat, aangegeven door een witte streep (bij geel en blauw mag niet geparkeerd worden). Een overdekte betaalde parkeerplaats is te vinden bij “Parking Plaza del Carmen”, te reserveren via: www.parkingvelezmalaga.es. Deze parkeerplaats bevindt zich op 300 meter van La Casita Cactus.
Hoe kan ik La Casita Cactus bereiken met het openbaar vervoer?
Openbaar vervoer naar en van Vélez-Málaga is goed. De trein/bus (ALSA) naar Vélez-Málaga vanaf het vliegveld doet er ongeveer anderhalf uur tot twee uur over en er zijn meerdere opties op een dag. Er gaan rechtstreekse bussen van en naar het stadscentrum van Málaga. De bus (Travelsa) naar het dichtstbijzijnde strand Torre del mar gaat minimaal ieder uur en doet er 20 minuutjes over. Ook het mooie stranddorpje Nerja is met de bus te bereiken in iets meer dan een uur. Mocht je gedetailleerde openbaar vervoertips willen krijgen op je aankomstdag, dan kan je ons altijd even contacten.
Hoe ver is La Casita Cactus van het strand?
La Casita Cactus ligt 5km van het strand.